Prawy przód przy 85000km. Nie skomentuje kultury technicznej pracownika ASO
przegląd przy 90tyś
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Nexus6a nie trzeba przy okazji wymienić pompy wodnej ??BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emilpowinna, aczkolwiek rzeczywistość bywa okrutna :wink:
W sumie drazni mnie to ze przy 90kkm juz trzeba ja zmieniac ,chociaz by dla swietego spokoju :evil:
Komentarz
-
-
ja niechcący przejechałem na pierwszym pasku 110 kkm i po demontazu wyglądał jeszcze bardzo dobrze ( rolka też) pompy oczywiście nie mieli na magazynie więc została stara, to się okarze ile wytrzyma teraz mam 120 kkm. Tylko że ja mam 1,8t, którego podobno w skodzie nikt nie dotyka.- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
-
A propos wymiany paska....dla kolegi w L&K pękł przy lekko ponad 80 tys :!: ....Przebieg oryginał, jeździł nią od nowości. Na szczescie pękł podczas manewrów na parkingu i szkody nie były az tak wielkie jakby mogły być. Zresztą naprawa w ramach gwarancjiBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftW koncu jesli serwisujesz auto, a oni na przegladzie maja za kazdym razem kontrolowac stan paska rozrzadu tzn ze ktos tego nie zrobil albo material byl do bani.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez MaicroftW koncu jesli serwisujesz auto, a oni na przegladzie maja za kazdym razem kontrolowac stan paska rozrzadu tzn ze ktos tego nie zrobil albo material byl do bani.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftW takiej kartce jaka dostaje po przegladzie jest rubryka: zwrokowa kontrola paska rozrzadu i jak i calego rozrzadu. Moze patrza tez na pompe czy nie cieknie. Ale czy to ktos robi, to ja Ci nie odpowiem :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Martinezprzy 140 kkm jak wymieniałem pasek rozrządu drugi raz pompa już ciekła.
Przynajmniej tak jest z pastami Gates i jeszcze tam jakimis... byl moze to z tej przyczyny. Bo wtedy Skoda nie ma nic do gadania skoro producent paska przewiduje ktorszy czas eksploatacjiA4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
Komentarz